

FICPI AUSTRALIA 2025 CONFERENCE and ANNUAL GENERAL MEETING

### Program

#### Arrival Gathering Thursday Evening 7 August 2024 Full-day Conference Friday 8 August 2024 and Half-day Conference Saturday, 9 August 2024, one session and the AGM

RACV Healesville Country Club & Resort 122 Healesville-Kinglake Rd, Healesville, Victoria

#### Thursday, 7 August 2025

- 14.30 18.00 Arrive (check-in from 2:00 pm)
- 18.30 19.30 Welcome drinks
- 19.30 22:00 Dinner

### Friday, 8 August 2025

7.00 - 8.00	Breakfast
8.45 - 9.00	Welcome
9.00 – 10.30 (1.5 hrs)	<b>Working Session</b> <b>"AI tools in examination -creating a culture of innovation"</b> <i>Chair: Ronelle Geldenhuys</i> <i>Speakers: Andrew Wilkinson (IP Australia)</i>
10.30 - 11.00	Morning Tea
11.00 – 12.30 (1.5 hrs)	Working Session "Nurturing and training junior attorneys" Chair: Christian Scheiber Panel: Paula Adamson (Wrays) Caroline Harris (Spruson & Ferguson) Jeremy Miller (MBIP)
12.30 - 14.00	Lunch (Delegates and speakers only)
14.00 – 15.30 (1.5 hrs)	Working Session "The multigenerational workplace – challenges and opportunities" Chair: Alyssa Telfer Speaker: Susan Crawford (Vicissitude)
15.30 - 15.45	Afternoon Tea



# FICPI AUSTRALIA 2025 CONFERENCE and ANNUAL GENERAL MEETING

## Program

15.45 – 17.15 (1.5 hrs)	Working Session "Retirement planning – passing on the baton" Chair: Bill McFarlane Panel: Tony Catt (Catapult Wealth) Charles Berman (Retired Attorney)
17.45	Gather for transportation to dinner
18.00 - 21.00	Dinner
21.15	Depart return transportation to RACV Club

## Saturday, 9 August 2024

7.00-8.00	Breakfast
8.10 - 9.10	<b>Roundtable discussion</b> <b>"The future of IP Education following the TTIPAB</b> <b>Competencies Review"</b> <i>Hosted by Prof. Natalie Stoianoff (UTS)</i>
9.20 – 10.50 (1.5 hrs)	Working Session "Why some firms fly" Chair: Madeleine Kelly Speaker: Joel Barolsky (Barolsky Advisors)
10.50 - 11.15	Morning Tea
11.15 – 12.40 (1.5 hrs)	<b>Annual General Meeting FICPI members only</b> (includes International and CET activity round-up)
12.45	Gather for transportation to lunch
13.00 -16.00 (3 hrs)	Lunch (accompanying persons invited)
16.00	Depart return transportation to RACV Club